firma de programare web

Firma de programare web - Programator Web
Web design pentru clienti fericiti
eTopSport.ro - It's time to feel better
Magazinul online al retailerul de imbracaminte sportiva Top Sport, importator al unora dintre cele mai mari marci de imbracaminte si accesorii sportive din lume.
vezi alte proiecte din webdesign >>
ChiriiBrasov.ro
ChiriiBrasov.ro este lider de piata in domeniul inchirierilor de imobile din Brasov.
vezi alte proiecte din webdesign >>
Estimob.ro
Agentia imobiliara Estimob din Brasov este lider local pe piata de imobiliare.
vezi alte proiecte din webdesign >>
AndreeSalon.ro
Rochia de mireasa este cea la care viseaza fiecare femeie inca de la cea mai frageda varsta si este rochia care ii incununeaza cel mai frumos moment al vietii.
vezi alte proiecte din webdesign >>
AnvelopeAscet.ro
Am creat o solutie web completa de desfacere a produselor Ascet Euromaster in toata tara. In prima saptamana de viata, magazinul online a avut 4200 de vizitatori unici, toti interesati de domeniul auto.
vezi alte proiecte din webdesign >>
WhiteKiss.ro
Prima clinica de medicina dentara din Oltenia cu sala de chirurgie, dotata pentru interventiile din sfera Oro-Maxilo-Faciala.
vezi alte proiecte din webdesign >>
Fiecare proiect este o noua provocare
Creem site-uri minunate pentru clienti tot timpul fericiti.
Povesteste-ne despre ideea ta si noi o transformam cu pasiune.
Web Design
Notam orice idee si niciodata nu o lasam sa moara. Intr-o firma, web design-ul trebuie sa se nasca din pasiunea pentru grafica web.
Creatiile noastre grafice au de multe ori la baza un simplu si banal scratch pe care il gandim si dezvoltam pana ajunge un proiect serios, un web design profesional.
Programare Web
php, mysql, (x)html(x), css(x), javascript, ajax, xml, flash, symfony framework, zend framework, doctrine, jQuery, prototype sunt cele mai noi tehnici de programare web pe care firma noastra le combina cu un web design de calitate pentru ca visele tale sa devina realitate si proiectul web sa aiba succes.
Online Marketing
De la inscrierea in directoare web si de la cea mai simpla campanie google adwords pana la aplicatii pentru facebook, oferim servicii complete de online marketing. exact: marketam site-ul tau pentru ca in mai putin de 3 luni, sa ajunga la rezultatele dorite. este serviciul complementar unui web design profesional.
SearchEngineOptimization
elemente html + etichete HTML + cuvinte cheie in pagina + atribute alt + titlul linkurilor + rewriteURL + numarul total de hiperlinkuri de la si spre + calitatea siteurile de la care pleaca linkul + un web design profesional + multe altele sunt elementele necesare pentru a deveni prieten cu web crawler-ul google.
citeste mai multe despre Web Design
citeste mai multe despre Programare Web
citeste mai multe despre Online Marketing
citeste mai multe despre SearchEngineOptimization
CONTACT
0745 764 575
0722 369 688
office@programatorweb.ro
Copyright 2021